Ye (Kanye West) pohtii avioliittoa Kim Kardashianin kanssa, mielenterveyttä ja muuta vilpittömässä kiitospäivärukouksessa -videossa

Ye (Kanye West) pohtii avioliittoa Kim Kardashianin kanssa, mielenterveyttä ja muuta vilpittömässä kiitospäivärukouksessa -videossa

Terveys
Ilmainen Internet-Kuvagalleria suomalaisille
Ilmainen videonjakopalvelu suomalaisille

“Ajattelen joka päivä vain sitä, kuinka saan perheeni takaisin yhteen”, Ye sanoo.

Kanye West saapuu Vanity Fair Oscar -juhliin helmikuussa. 9. 2020, Beverly Hillsissä, Kaliforniassa Evan Agostini/Invision/AP

Kanye West toivoo saavansa aikaan myönteisiä muutoksia elämässään tänä lomakaudella.

44-vuotias räppäri ja muotimoguli, joka äskettäin muutti nimensä Ye:ksi, otti kiitospäivänä (25. marraskuuta) sosiaalisen median jakaakseen heijastavan videon lukuisista henkilökohtaisista aiheista. , mukaan lukien hänen ongelmallinen avioliitto Kim Kardashianin kanssa, hänen mielenterveytensä, epäonnistunut vuoden 2020 presidenttitarjous ja paljon muuta.

“Ajattelen joka päivä vain sitä, kuinka saan perheeni takaisin yhteen ja kuinka paransin aiheuttamani kivun. Otan vastuun teoistani”, Ye sanoo viiden minuutin videossa Instagramissa, otsikolla “Kiitospäivärukous”.

Tutki

Tutki

Kanye West

Katso uusimmat videot, listat ja uutiset

Katso viimeisimmät videot, listat ja uutiset

Lisäkuvassa näkyy West’s Sunday Palvelukuoro, joka pukeutuu täysin mustiin huppareihin, laulaa pimeässä varastossa, kun räppäri pitää vilpittömän puheensa. “Yksi asia, joka kaikilla onnistumisillani ja epäonnistumisillani on yhteistä, olen minä”, hän jatkaa.

Ye käsittelee edelleen hänen kamppailuaan alkoholismin kanssa ja huomauttaa, että juominen vaikutti kielteisesti häneen itseensä. ja hänen ympärillään olevat, “koska minulla oli jo hiusten laukaisinta, ja tämä vain pahensi sitä”. Hän kertoo myös taisteluistaan ​​kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa ja myöntää olevansa “ylivaltainen” ego.

Mualla videolla West koskettaa “itsevanhurskasta kristillistä käyttäytymistään”, kun hänestä tuli uudestisyntynyt kristitty vuonna 2019. ”Olin ylimielinen Jeesukselleni”, hän sanoo. “Ihan kuin olisin juuri hankkinut minulle jeesusta Gucci-kaupasta stimulaatiotarkastuksen kera.”

Mainitset myös, kuinka presidentiksi asettuminen vuonna 2020 vaikutti hänen perhe-elämäänsä. “Hyvä luoja, vaimoni ei pitänyt siitä, että käytän punaista (Make America Great Again) hattua”, räppäri sanoo viitaten tukensa entiselle presidentille Donald Trumpille. ”Sitten asetuin presidentiksi ilman asianmukaista valmistautumista eikä liittolaisia ​​kummallakaan puolella. Noloin vaimoni sillä tavalla, että esitin tietoja perheestämme yhden ja luojan kiitos vain lehdistötilaisuuden aikana.”

Keskiviikkona (24. marraskuuta) Ye esiintyi Los Angeles Missionin vuotuinen kiitospäivätapahtuma, jossa nousi lavalle ilmoittaakseen haluavansa yhdistyä Kardashianin kanssa, joka haki avioeroa aiemmin tänä vuonna.

“Jumala haluaa kertoa, että voimme tulla lunastettua kaikissa näissä suhteissa”, West sanoi. “Olemme tehneet virheitä. Olen tehnyt virheitä. Olen tehnyt julkisesti asioita, jotka eivät olleet hyväksyttäviä aviomiehenä, mutta juuri nyt, jostain syystä – en tiennyt olevani tämän mikrofonin edessä – mutta olen täällä muuttaakseni tarinaa.”

Räppäri sanoi, että emme anna verkkojen E! ja Hulu – Kardashian-Jenner-klaanin nykyisten ja tulevien TV-ohjelmien koti – “kirjoita perheeni tarinaa” enää. “Olen oman kotini pappi.”

West lisäsi: “Jos vihollinen voi erottaa Kimyen, tulee miljoonia perheitä, jotka ajattelevat, että ero on ok… mutta kun Jumala kokoaa Kimyen yhteen, miljoonia perheitä tullaan vaikuttamaan näkemään, että he voivat voittaa eron aiheuttaman työn, trauman, jota paholainen on käyttänyt pitääkseen ihmiset kurjuudessa, kun ihmiset astuvat kodittomien yli. mene Gucci-kauppaan.”

Räppäri päätteli, että vaikka hän on muuttanut kotiin lähellä Kardashiania ja heidän neljää lastaan, hänen “täytyy lopulta palata kotiin”

Ihmiset raportoi. Westillä on neljä lasta Kardashianin kanssa: North, 8; Saint, 5; Chicago, 3; ja Psalmi, 2.

Katso Yen “Kiitospäivärukous” -video Instagramissa alta.

Saat viikoittaiset tiedot suoraan postilaatikkoosi

Tilaa

Ilmainen vaihtoehto Facebookille
Ilmainen vaihtoehto Instagramille
Ilmainen vaihtoehto Twitterille

Jaa somessa!

0Shares
0 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.