USA TODAY Sports/MMA Junkie ranking, 28. syyskuuta: Alexander Volkanovskin suuruus kiistaton

USA TODAY Sports/MMA Junkie ranking, 28. syyskuuta: Alexander Volkanovskin suuruus kiistaton

Urheilu
Ilmainen Internet-Kuvagalleria suomalaisille
Ilmainen videonjakopalvelu suomalaisille

Punta punnan sijoituksille

Jonesia pidetään jo yhtenä kaikkien aikojen suurimmista taistelijoista, ja hän sanoo haluavansa kiinnittää huomionsa raskaansarjaan eikä aio palata 205 kilon painoon.

Vaikka Adesanya epäonnistui tarjouksessaan tulla mestariksi, Adesanya näytti varsin hallitsevalta viimeisimmässä keskipainoisessa puolustuksessaan ja hänen odotetaan kohtaavan seuraavaksi Robert Whittakerin.

Ngannou voitti UFC: n raskaansarjan mestaruuden voittamalla loistavasti Stipe Miocicin, mutta ilmaisee nyt avoimesti turhautumisensa ylennykseen sen jälkeen, kun väliaikainen mestaruuskilpailu julkistettiin.

Volkanovski on varmasti testattu aikanaan UFC-mestarina, mutta hän jatkaa vaikuttavaa suoritustaan ​​ja omistaa nyt käsittämättömän 20 taistelun voittoputken.

Miocic pahoitteli, että hän poikkesi pelisuunnitelmasta vaarallista Francis Ngannoua vastaan, virhe, joka maksoi hänelle UFC -raskaan sarjan mestaruuden.

Voittamaton Bellator -mestari näytti aivan uskomattomalta juoksussaan promootion höyhenpainon Grand Prix -kilpailussa ja on valmis ottamaan vastaan ​​kaikki puolustamaan uutta titteliään.

Whittaker juoksee melkoisesti UFC: n keskisarjan mestaruuden menettämisen jälkeen ja näyttää ansainneen uusintaottelun Israel Adesanyan kanssa.

Kunnioitettavat maininnat

USA TODAY Sports/MMA Junkie -listat, 28. syyskuuta: Alexander Volkanovskin suuruus kiistaton

Tekijä ) | Seuraa käyttäjää @MMAjunkie

On aika lakata epäilemästä UFC: n höyhenpainon mestari Alexander Volkanovski

Vaikka pari erittäin kilpailukykyistä taistelua fanien suosikin Max Hollowayn kanssa ei näyttänyt ansaitsevan Volkanovskin luottamusta, jonka hän todennäköisesti ansaitsi UFC -mestaruuden haltijana, hänen viimeisin voitonsa oli vain tähtien teko.

UFC 266 -tapahtumassa Volkanovski (23-1 MMA, 10-0 UFC) kääntyi suurelta osin hallitsevaan ponnisteluun, ja myös hänen luonteensa testattiin hänen ollessaan pakotettiin taistelemaan Brian Ortegan kolmannen kierroksen giljotiinikuristimesta (15-2 MMA, 7-2 UFC), joka näytti olevan tarkoitus lopettaa taistelu. ”Suuri” myöhemmin myönsi, että kuristus oli uskomattoman tiukka, mutta hän kieltäytyi luovuttamasta mestaruuttaan ja yksinkertaisesti pelasti tiensä ulos ruumista.

Ortega näytti myös sydämensä, kieltäytyi lopettamasta huolimatta siitä, että häntä oli pahoinpidelty 25 minuutin aikana, ja ansaitsi parille “Fight of the Night” -bonuksen ottelussa, joka todennäköisesti löytää tiensä joillekin “Vuoden taistelu” -listalle muutaman kuukauden kuluttua.

Uskomattoman voiton myötä Volkanovski saa takaisin paikkansa 145 kilolla viimeisimmässä USA TODAY Sports/MMA Junkie -höyhenpainoluokituksessa, ja hän nousee myös sijalle 6

Volkanovski ei tietenkään ollut ainoa taistelija, joka siirtyi UFC 266: n jälkeen. Bantamweight Merab Dvalishvili (14-4 MMA, 7-2 UFC) ja naisten lentopainoinen Taila Santos (18-1 MMA, 3-1 UFC) ovat myös edistyneet merkittävästi voitollaan Las Vegasin T-Mobile Arenalla.

Tutustu kaikkiin päivityksiin yllä olevan avattavan valikon avulla.

Alexander Volkanovski, Breaking, Brian Ortega, Merab Dvalishvili, Taila Santos, UFC 266, Bellator, MMA Rankings, News, ONE Championship, PFL, UFC

Sijoituskriteerit

Sijoituksissa otetaan huomioon taistelijan voitot/tappiot, kilpailun laatu, viimeistelyaste/määräävä asema ja taistelujen tiheys.

Taistelijat eivät ole enää oikeutettuja sijoitus sen jälkeen, kun he ovat olleet passiivisia 24 kuukautta joko loukkaantumisten, huumeiden/käyttäytymiskieltojen, sopimuskiistojen tai itse asetettujen taukojen vuoksi.

Parhaan kykymme mukaan taistelijat luokitellaan ensisijaiseen painoluokkaansa. Catchweight -taisteluilla ja otteluilla taistelijan ensisijaisen painoluokan ulkopuolella voi olla positiivinen tai negatiivinen vaikutus sijoitukseen. Kuitenkin ei-mestaruusoikeuden haltijat voidaan sijoittaa vain yhteen painoluokkaan kerrallaan, ja useimmissa tapauksissa heitä ei luokitella uuteen painoluokkaan ennen kuin he ovat ottaneet ensimmäisen taistelun tällä painolla.

Ilmainen vaihtoehto Facebookille
Ilmainen vaihtoehto Instagramille
Ilmainen vaihtoehto Twitterille

Jaa somessa!

0Shares
0 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.