Tigerin tukema Dream Sports tehostaa ponnistelujaan urheiluteknologian ekosysteemin luomiseksi 840 miljoonan dollarin kierroksen jälkeen

Tigerin tukema Dream Sports tehostaa ponnistelujaan urheiluteknologian ekosysteemin luomiseksi 840 miljoonan dollarin kierroksen jälkeen

Urheilu
Ilmainen Internet-Kuvagalleria suomalaisille
Ilmainen videonjakopalvelu suomalaisille

Yhdessä vuoden 2021 suurimmista rahoituskierroksista Dream Sports, online-fantasiapelialustan Dream11 emoyhtiö, on saanut uusilta ja olemassa olevilta sijoittajilta 840 miljoonan dollarin shekin, jonka arvo on 8 miljardia dollaria.

Falcon Edge, DST Global, D1 Capital, Redbird Capital ja Tiger Global johtivat 13-vuotiaan peliyhtiön rahoituskierrosta, johon osallistuivat myös TPG ja Footpath Ventures.

Viimeaikaisen rahoituksen ansiosta – joka on myös yksi suurimmista investoinneista urheiluteknologiasektorilla maailmanlaajuisesti – Dream Sportsin arvostus on noussut 3 miljardilla dollarilla kahdeksassa kuukaudessa. Yhtiö keräsi maaliskuussa 400 miljoonan dollarin toissijaisen rahoituskierroksen, jonka arvoksi arvioitiin noin 5 miljardia dollaria.

Yhtiö aikoo käyttää uudet varat tehostaakseen ponnistelujaan kattavan urheiluteknologian luomiseksi. ekosysteemi, ylittää fantasiapelaamisen, joka on ollut sen ydinliiketoimintaan tähän mennessä.

“Teemme nyt urheilukauppaa, data-analytiikkaa, kauppatavaroita ja investoimme urheilualan startup-yrityksiin”, sanoi Harsha Jain. Dream Sportsin perustaja ja toimitusjohtaja paikallismedian haastattelussa Economic Times. “Näemme valtavan mahdollisuuden mennä syvälle urheiluun, kuten kabaddi… kriketin lisäksi… ja siihen pyrimme tällä rahoituksella.”

Jain sanoi erillisessä lausunnossaan Dream Sportsin tavoitteet. luoda yrittäjävetoinen investointien, innovaatioiden ja vaurauden luomisen kierre kaikille urheiluekosysteemin sidosryhmille faneista urheilijoihin, joukkueisiin ja liigoihin.

“Sijoittajallamme on syvä kokemus Kehitämme urheiluekosysteemejä maailmanlaajuisesti, ja olemme onnekkaita, että saamme heidän opastuksensa tehdä urheilusta parempaa miljardille intialaiselle urheilufanille”, hän lisäsi.

DST Globalin toimitusjohtajan Rahul Mehtan mukaan Dream Sports Visio rakentaa kokonaisvaltainen urheiluteknologiayritys erottaa yrityksen muista segmentin toimijoista.

Harsha Jainin ja Bhavit Shethin vuonna 2008 perustama Dream Sports on noussut Intian johtavaksi yritykseksi. urheiluteknologiaalusta, jonka käyttäjäkunta on 140 miljoonaa. Se oli myös ensimmäinen intialainen pelialan yritys, josta tuli yksisarvinen vuonna 2019. Yhtiö teki voittoa maaliskuussa 2020 päättyneeltä tilikaudelta, ja siitä tuli yksi Intian harvoista kannattavista kuluttajille suunnatuista Internet-yrityksistä.

Muutaman viime vuoden aikana vuosien ajan Mumbaissa sijaitseva yritys on monipuolistanut tarjontaansa tullakseen kokonaisvaltaiseksi urheilukohteeksi, joka sisältää pelejä, sisältöä, kaupankäyntiä, kokemuksia ja fanien sitoutumista.

Dream11:n lisäksi, joka tarjoaa online-fantasiapelejä kriketissä, kabaddissa, NBA:ssa, jääkiekossa ja jalkapallossa, Dream Sports ylläpitää urheilusisältö- ja kaupankäyntialustaa Fancode, urheiluelämysalustaa DreamSetGo, maksualustaa DreamPay ja urheilukiihdytintä DreamX.

Aiemmin elokuussa yhtiö perusti yrityspääomarahaston Dream Capitalin 250 miljoonan Yhdysvaltain dollarin pääomalla. Dream Capital on jo tukenut kymmentä varhaisen vaiheen startupia, mukaan lukien Fittr, SoStronk, KheloMore ja Elevar. Yhtiö katselee nyt kansainvälisiä markkinoita urheilu-, fanien sitoutumis- ja kuntosalkkujensa suhteen.

Rahoitus tulee aikaan, jolloin fantasiaurheiluyritykset kohtaavat sääntelyesteitä, mikä tarkoittaa sijoittajien vahvaa luottamusta kukoistava peliteollisuus Intiassa.

Vaikka korkein oikeus katsoi elokuussa 2021, että Dream11:n fantasialajeihin liittyy taitoa, eikä niitä voida pitää uhkapelaamisena, eteläisen Karnatakan osavaltion lokakuun alussa hyväksymä uusi lakiesitys kiellettiin verkossa onnenpelit.

Lain täytäntöönpanon jälkeen Dream Sports väitti, että laki ei koske fantasiaurheilun toimijoita, jotka tarjoavat taitopelejä. Yhtiö kuitenkin keskeytti toimintansa osavaltiossa 10. lokakuuta sen jälkeen, kun sen perustajia vastaan ​​rekisteröitiin FIR, koska se tarjosi pelipalveluja sen alustalla paikallishallinnon kiellosta huolimatta.

Karnatakan korkein oikeus on myöntänyt osittaisen helpotuksen Jain ja Sheth käskemällä poliisia olemaan ryhtymättä mihinkään pakkotoimiin heitä vastaan ​​ennen kuin oikeus määrää. Tällä hetkellä Dream Sports ja muut peliyritykset, kuten Mobile Premier League, Junglee Games ja Adda52, eivät salli käyttäjiä Karnatakasta.

Ammattitaitoinen pelialan organisaatio All India Gaming Federation ja oikean rahan pelaaminen yritykset ovat jättäneet vetoomuksia, joissa kiistetään online-uhkapelit kieltävän lain perustuslaillinen pätevyys.

Ilmainen vaihtoehto Facebookille
Ilmainen vaihtoehto Instagramille
Ilmainen vaihtoehto Twitterille

Jaa somessa!

0Shares
0 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.