Terveydenhuollon työntekijät saavat 3000 dollaria Vicin hallitukselta

Terveydenhuollon työntekijät saavat 3000 dollaria Vicin hallitukselta

Terveys
Ilmainen Internet-Kuvagalleria suomalaisille
Ilmainen videonjakopalvelu suomalaisille

Victorian kansanterveysalan työntekijöille maksetaan jopa 3 000 dollaria bonuspalkkioita ja ilmaisia ​​aterioita yövuorojen aikana, jotta heidät voidaan pitää tai houkutella takaisin osavaltion kireään terveydenhuoltojärjestelmään.

Kliininen henkilökunta, mukaan lukien sairaanhoitajat, lääkärit ja ensihoitajat, sekä ei-kliiniset työntekijät, kuten siivoojat ja kokit, saavat ylimääräistä rahaa niin kauan kuin he eivät ole urakoitsijoita, ovat työsuhteessa 1. heinäkuuta mennessä ja 30. syyskuuta.

Ne, jotka liittyvät viktoriaaniseen julkiseen terveydenhuoltopalveluun milloin tahansa kolmen kuukauden ajanjakson aikana, ovat oikeutettuja suhteelliseen maksuun.

Katso viimeisimmät uutiset. Kanava 7:llä tai suoratoista ilmaiseksi 7plusissa>>

Ensimmäinen maksu suoritetaan 15. elokuuta ja toinen syyskuun lopussa osana viktoriaanisen hallituksen 353 miljoonan dollarin pakettia, joka sisältää myös ilmaiset ateriat yövuorotyöntekijöille.

“Tässä on kyse ihmisten rohkaisemisesta siirtymään vuoroihin, jos he voivat, siirtymään osa-aikatyöstä ehkä pidempään työhön, “Pr emier Daniel Andrews kertoi toimittajille torstaina.

“Kyse on myös ihmisten tuomisesta takaisin järjestelmään… ja perustavanlaatuisen äärimmäisen paineen, todella merkittävän haasteemme tunnustamisesta. terveydenhuoltojärjestelmä tällä hetkellä.”

Melbournen kuninkaallisen sairaalan sairaanhoitajayksikön johtaja Susan Harding sanoi, että terveydenhuollon työntekijät ovat kestäneet “pimeitä päiviä” viime vuosina ja raha oli tunnustus heidän kovasta työstään.

“Menetimme monia hyviä sairaanhoitajia tuon pandemian aikana”, hän sanoi.

“Monet ihmiset palasivat loppuun, monet ihmiset jäivät eläkkeelle aikaisemmin koska riski heille oli suuri, monet ihmiset eivät vain halunneet olla sairaanhoitajia enää ilmeisistä syistä.”

Samanlainen kertamaksu ilmoitettiin NSW:n terveydentilasta henkilökuntaa maanantaina.

Kummassakaan osavaltiossa maksut eivät koske yksityisiä ja perusterveydenhuollon työntekijöitä, ja ne ovat verollisia.

Lisa Fitzpatrick, viktoriaaninen sihteeri Australian Nursing and Kädwifery Federation, sai d Victorian maksu heittää leveämmän verkon, koska se on avoinna poolin henkilökunnalle.

“Toivon, että se on kannustin ja että sairaanhoitajat… ja kätiöt tuntevat saavansa tunnustusta. poikkeuksellisen säälimätön paine, jonka he ovat olleet kahden vuoden ajan ja jatkuvat kuukausia ja kuukausia tulevina kuukausina”, hän sanoi.

Victoria ja NSW ovat käynnistäneet erikseen rekrytointihankkeet. palkkaamaan 7 000 ja 10 000 ylimääräistä terveydenhuoltohenkilöstöä tulevina vuosina.

Herra Andrews ilmoitti, että osavaltiot sopivat “yhteisestä kannasta” ennen seuraavaa kansallisen kabinetin kokousta koulutettujen viisumihyväksynnän tehostamiseksi ulkomaisia ​​siirtolaisia, kun taas rouva Fitzpatrick uskoo, että osavaltiossa on tarpeeksi sairaanhoitajia täyttämään aukon.

Australian Medical Associationin Victorian presidentti, tohtori Roderick McRae toivotti paketin tervetulleeksi, mutta myönsi, että se saattoi tulla liian myöhään. joillekin työntekijöille.

“Onko hevonen pultannut? Ehkä jotkut ovat lähteneet”, hän sanoi.

“Jotkut kokopäivätyössä olevat voivat kuitenkin pystyä tekemään yhden työvuoron viikonloppuna suhteellisella maksulla.”

Tohtori McRae myönsi, että Victoriassa saattaa olla “lievä osa” salametsästyshenkilöstöä osavaltioiden välisestä maksusta tai työntekijöiden siirtymisestä yksityisestä julkiseen järjestelmään.

Opositiojohtaja Matthew Guy kutsui kannustimia “hyväksi liikkeeksi”.

“Annetaan nyt terveydenhuollon työntekijöille ja kaikille viktoriaanisille heidän ansaitsemansa terveydenhuoltojärjestelmä”, hän twiittasi.

Ilmainen vaihtoehto Facebookille
Ilmainen vaihtoehto Instagramille
Ilmainen vaihtoehto Twitterille

Jaa somessa!

0Shares
0 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.