Systweak-ohjelmisto tekee hyödyllisiä lisäyksiä “Locker for Insta Social App -sovellukseen”, sen suosittuun Android-sovellukseen

Systweak-ohjelmisto tekee hyödyllisiä lisäyksiä “Locker for Insta Social App -sovellukseen”, sen suosittuun Android-sovellukseen

Tekniikka
Ilmainen Internet-Kuvagalleria suomalaisille
Ilmainen videonjakopalvelu suomalaisille

Jaipur, Intia, 2. kesäkuuta 2022 —(PR.com)– Systweak Software, joka on hyvämaineinen nimi ohjelmistoteollisuudessa, on lisännyt joukon uusia päivityksiä Android-tietoturvatyökaluunsa Lockeriin Insta Social Appille. Uusien parannusten myötä sovellus saa biometrisen todennuksen, joka pitää käyttäjien yksityisyyden ennallaan, sekä muita pieniä virheenkorjauksia ja parannettua yhteensopivuutta.

Locker for Insta Social App -sovelluksen avulla käyttäjät voivat suojata henkilökohtaiset ja ryhmäkeskustelut pääsykoodilla ja sormenjälkilukitusjärjestelmällä. Tämän Instagram Lockerin uusin versio on asennettavissa Google Play Kaupasta, ja se estää laittoman kolmannen osapuolen käytön. Tässä on luettelo Locker for Insta Social App -sovellukseen lisätyistä uusista päivityksistä:

● Biometrinen todennus on lisätty sovellukseen.
● Parannettu yhteensopivuus uusimpien Android-käyttöjärjestelmän versioiden kanssa.
● Muita pieniä virheenkorjauksia.

Systweak Softwaren toimitusjohtaja ja perustaja Mr. Shrishail Rana sanoi: “Sosiaalinen media on villitys yhteiskunnassa, mutta myös uhat ovat näkyviä. Digitaalisen yksityisyyden säilyttäminen on suuri huolenaihe monille meistä. Tästä huolimatta Android-tietoturvasovelluksemme – Locker for Insta Social App on suunniteltu pitämään Instagram-chatit ja media täysin suojattuna. Haluaisin käyttää hetken ja kiittää kehitystiimiä, jotka ovat päivittäneet sovelluksen uusimmalla biometrisellä todennuksella ja korjaaneet mahdollisia virheitä yleisen käyttökokemuksen parantamiseksi.”

“Koska perimmäinen tavoitteemme on Suunnitellaksemme ja kehittääksemme sovelluksia, jotka palvelevat turvallisuutta ja yksityisyyttä, pyrimme jatkuvasti päivittämään kaikki sovelluksemme, jotka sisältävät kaikki mahdolliset ominaisuudet ja tarjoavat vankan suojan. Tämän mielessä pitäen olemme äskettäin päivittäneet Locker for Insta Social App -sovelluksen, joka tukee nyt biometristä todennusta, tukee uusimpia Android-käyttöjärjestelmän versioita ja auttaa käyttäjiä suojaamaan Instagram-chatit uteliailta katseilta. Toivomme, että useammat käyttäjät hyödyntävät tietoturvasovellusta”, lisäsi Praveen Khanna, varapuheenjohtaja, Systweak Software.

Saat lisätietoja Locker for Insta Social Appista vierailemalla virallinen Google Play Kauppa:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.systweak.lockerforinstagram

Tietoja yrityksestä: Systweak Software kehittää ja jakelee Windows-, Mac-, iOS- ja Android-sovelluksia viimeisen 21 vuoden ajan parantaakseen keskivertokäyttäjän digitaalista kokemusta. Se on ollut yritysratkaisujen CIO Review -lehden “100 lupaavimman Microsoft Solution Providers” -luettelossa. Jotkut yrityksen lippulaivasovelluksista on esitelty Newswatchissa, Discovery Channelin teknisessä uutistiedotteessa. Systweak Softwarella on laaja käyttäjäkunta Pohjois-Amerikassa, jota seuraa useat Euroopan ja Aasian maat.

Systweak Software
Sudhir Sharma
+91-141-2243030

http://www.systweak.com

 • Ota yhteyttä

  Luokat

  • Ohjelmistot
 • Ilmainen vaihtoehto Facebookille
  Ilmainen vaihtoehto Instagramille
  Ilmainen vaihtoehto Twitterille

  Jaa somessa!

  0Shares
  0 0

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.