Rukoileva valmentaja SCOTUS-tapauksessa vastaa Sports Illustratedin hyökkäykseen vedoten “oikeistolaiseen koneeseen”

Rukoileva valmentaja SCOTUS-tapauksessa vastaa Sports Illustratedin hyökkäykseen vedoten “oikeistolaiseen koneeseen”

Urheilu
Ilmainen Internet-Kuvagalleria suomalaisille
Ilmainen videonjakopalvelu suomalaisille

UUTUUSVoit nyt kuunnella Fox Newsin artikkeleita!

Sports Illustrated uskaltautui kauas epäpoliittisen urheilun areenalta viimeisimmässä hyökkäyksessään entiseen Bremertoniin, Washin osavaltioon, jalkapalloon. valmentaja ampui kenttärukoustapansa vuoksi, valmentaja Joe Kennedy ja hänen asianajajansa kertoivat Fox Newsille.

Kennedy lopetti ryhmärukouksensa kentällä, mutta osallistui silti pelirukouksia itsekseen. Piiri ei hyväksynyt, joten he jättivät hänet lomalle eivätkä antaneet hänen valmentaa.

Vuonna 2016 Kennedy nosti kanteen First Liberty Instituten avustuksella, ja aiemmin vuonna 2022 korkein oikeus valittiin käsittelemään hänen tapaustaan.

Kuitenkin tällä välin Sports Illustrated kirjoitti moitteen Kennedyä kutsuen häntä “syvästi jakautuneen maan inhimilliseksi ruumiillistukseksi, uskonnolliseksi liikkeeksi, joka kiihtyy, vaikka järjestäytyneestä uskonnosta tulee yhä epäsuosittu.”

LAINVALTAJAT VAATIVAVAT VASTAUKSIA STEPHEN COLBERT STAFFERIN PIDÄTYN JÄLKEEN CAPITOLISSA

Entinen Bremertonin valmentaja Joe Kennedy (First Liberty Institute)

“Ja ennen kaikkea voimakas oikeistokoneisto, monet sanovat, käyttää ajatonta jakotaktiikkaa: me vastaan ​​he – Tämä logiikan kierre tekee väitteestä nollasumman ja olettaa, että kristityt nationalistit ovat menettäneet kaikki oikeutensa ylläpitää kulttuurisotastrategiaa, joka perustuu panosten törkeään liialliseen yksinkertaistamiseen”, aikakauslehti lisäsi. )

Kennedy kertoi Fox Newsille, ettei hän ollut edes aivan varma, mitä Sports Illustrated tarkoitti osalla tuosta kommentista.

“En edes usko he tietävät mitä se tarkoittaa. Aivan kuten “Prinsessamorsiamessa”. En usko, että se tarkoittaa sitä, mitä he ajattelevat sen tarkoittavan – olin vain kiitollinen, joten en tiedä, mistä siinä on kysymys”, hän sanoi. ) VALKOINEN TALO PINEISTETTY BIDENIN LUPAUKSESTA SOTAAN SUUREN ÖLJYN KANSSA

Sports Illustrated -kansi. (Sports Illustrated)

Kennedy kertoi Fox Newsille “The Ingraham Angle” -lehdelle, että hän vietti 20 vuotta merijalkaväen palveluksessa ja uskoo, että hänellä on kyky käyttää oikeuksiaan, joita hän taisteli puolustaakseen.

“Ajatus siitä, että jonkun minkä tahansa uskon pitäisi salata, keitä hän on, tai hänen täytyy vain hävetä, että he ovat uskovaisia, mikä on vain väärässä kirjassani .”

Asianajaja Kelly Shackelford lisäsi lehden ne on “vaeltanut pois areena.”

KLIKKAA SAATTAksesi FOX NEWS -SOVELLUKSEN

“He ovat suurissa vaikeuksissa sanoessaan, että tämä olisi uhka demokratialle. Kuten sinä ja minä tiedämme, Laura, tämä ei ole demokratiaa. Se on perustuslaillinen tasavalta, ja me itse asiassa arvostamme sananvapautta ja uskonnonvapautta, jotka ovat valmentaja Kennedyn oikeudet tässä vaarassa.”

Charles Creitz on Fox News Digitalin toimittaja.

Ilmainen vaihtoehto Facebookille
Ilmainen vaihtoehto Instagramille
Ilmainen vaihtoehto Twitterille

Jaa somessa!

0Shares
0 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.