Parhaat Cowboy-hatut muotiihmisille ostoksille

Parhaat Cowboy-hatut muotiihmisille ostoksille

Muoti
Ilmainen Internet-Kuvagalleria suomalaisille
Ilmainen videonjakopalvelu suomalaisille

On aika nostaa hattujasi viimeisimpään lisävarustetrendiin koristaaksesi kiitoratoja. Vaikka todelliset cowboyt ja tytöt ovat jo pitkään tienneet, mistä noutaa rakastettuja Stetsoneja, tällä kaudella näemme huipulle siirtyvän valtavirtaan; muotiihmisten parhaat cowboy-hatut ovat nyt tulossa kauppoihin.

Tyyli on noussut vauhtiin muutaman viime kauden aikana varhaisten kausien sartoriaalisen elpymisen ansiosta, jolloin asustetta käytettiin aavistuksen satiirisesti, kuten rannalla bikinien kanssa. tai talonpoikahame.

Nyt Y2K-tyyli on osoittautumassa tärkeämmäksi kuin pelkkä nostalginen räpäys trendisyklissä, ja cowboy-hatut ovat hyvässä seurassa mikro-minihameiden ja matalan housun farkkujen kanssa, jotka kehittyvät järkyttävästä kiitoradasta hetkiä post-ironisiin, puetettaviin vaatekaappiin.

Suunnittelijat, kuten Kim Shui, tarjosivat hauskaa, mutta häikäisevät iteraatiot keväällä 2022 kiitorata, ja KNWLS:n kaltaiset tuotemerkit omaksuivat yhtä leikkisän, mutta karkeamman villin lännen lähestymistavan käärmeennahkaversioilla. Se oli Guccin kevään 2022 kokoelma, Ralph Laurenin talvi 2022 kokoelma, Ester Manasin kevään 2022 kokoelma ja Thebe Magugun äskettäinen miesten kokoelma. esillä enemmän klassisia, sileä huovutettu-villa ottaa länsimaisen asusteen. Se kaikki osoitti nopeasti, että vakavammat ja puettavat iteraatiot ovat myös tulleet jäädäkseen.

Kiitotien mukaan käytä cowboy-hattuja, joissa on ohut crop toppeja, tyylikkäitä mekkoja ja matalat housut. moderni ote Y2K-tyyliin. Jos olet matkalla lomalle, olkiiteraatio, paksu kaulakoru ja bikinit käyvät myös mainiosti. Tässä hengähdystauko markkinoiden parhaisiin cowboy-hattuihin.

Kaikki Voguessa näkyvät tuotteet ovat itsenäisiä toimittajamme valitsema. Kuitenkin, kun ostat jotain vähittäismyyntilinkkemme kautta, voimme ansaita kumppanipalkkion.

Ilmainen vaihtoehto Facebookille
Ilmainen vaihtoehto Instagramille
Ilmainen vaihtoehto Twitterille

Jaa somessa!

0Shares
0 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.