Opas: Parhaat Nintendo Switch -urheilupelit

Opas: Parhaat Nintendo Switch -urheilupelit

Urheilu
Ilmainen Internet-Kuvagalleria suomalaisille
Ilmainen videonjakopalvelu suomalaisille

Päivitetty Mario Strikers: Battle Leaguen kanssa. Nauttia!


Ihmiskunnan aamunkoitosta lähtien me homo sapiensit olemme pyrkineet todistamaan itsemme taidon, kätevyyden tai pelkän voiman kilpailun avulla. Tämä on esiintynyt monessa muodossa, mutta yleensä se sisältää jonkin tehtävän suorittamisen nopeimmassa ajassa, vastustajasi voittamisen fyysisessä ottelussa tai eniten maaleja tai pisteitä tai jotain

, yleensä jollain kuvatulla pallolla.

Näinä valaistuneina digitaalisina aikoina melkein kuka tahansa voi nouse katsojan penkiltä ja ala osallistumaan suosikkilajiinsa videopelien ihmeen kautta, ja Nintendo Switchillä on joukko urheilupelejä, joiden avulla voit pelata mukavasti sohvaltasi kyvyistäsi tai taidoistasi riippumatta. Kyllä, sinäkin voit olla tennismestari, ammattipalloilija tai tuuli…, err, jammer.

Alta olemme poimineet – ei missään erityisessä järjestyksessä – Switchin parhaat urheilupelit. Olemme poistaneet autourheilun kilpailijat valikoimasta, joten jos pidät urheilusta kahdella tai useammalla pyörällä, siirry Switchin parhaiden ajopelien luetteloomme. Jos kuitenkin pidät pallopeleistä tai pidät itsestäsi olympiamiehenä, olet tullut oikeaan paikkaan. Joten, lähdetään ensimmäiselle tiille, ryhdytään omiin merkkeihin ja aloitetaan parhaat urheilupelit Switchissä…

Mario Tennis Aces (Switch)

 • Arvostelumme
 • Profiili
 • Julkaisija: Nintendo
  / Kehittäjä:

  Camelot

  Julkaisupäivä: 22. kesäkuuta 2018 (USA )

  /

  22. kesäkuuta 2018 (UK/EU )

  Päästi Mario Tennis Aces on hauska, arcade-yleinen otos maailman suosituimmista maila urheilu. Sen värikkään julkisivun alla piilee kuitenkin syvä mekaniikka, jonka avulla voit käyttää erilaisia ​​strategioita voittaaksesi ja/tai huijataksesi vastustajasi kentän vastakkaisella puolella, oli kyseessä sitten Mario-veli, antropomorfinen taivaankappale tai tulta hengittävä kasvi hampailla. Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa Swing-tilaan ja kokea uudelleen Wii Sportsin loiston. , puhumattakaan surullisen “Wii-kyynärpäästä”, jonka perheet ympäri maailmaa kestivät tapaninpäivänä 2006.

  Upea esittely ja pelaajaluettelo, joka on vain kasvanut julkaisun jälkeen, tämä on täysin viehättävä esitys täysin hurmaavasta urheilulajista, joka tarjoaa myös Waluigi-faneja. Peli, aseta ja sovi.

  Huomaa, että jotkin ulkoiset linkit tällä sivulla ovat kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että napsautat niitä ja teet ostoksen saatamme saada pienen prosenttiosuuden myynnistä. Lue lisätietoja FTC:n tiedotteestamme.


  Rocket League (Switch eShop)

 • Arvostelumme
 • Profiili