Ohion osavaltion Ryan Day, Harry Miller keskustelee henkisistä kamppailuista SportsCenterissä |  Yardbarker

Ohion osavaltion Ryan Day, Harry Miller keskustelee henkisistä kamppailuista SportsCenterissä | Yardbarker

Urheilu
Ilmainen Internet-Kuvagalleria suomalaisille
Ilmainen videonjakopalvelu suomalaisille

“Ohion osavaltiossa olleet asiat pelastivat varmasti henkeni.”

Ohio Staten päävalmentaja Ryan Day ja entinen hyökkäävä linjamies Harry Miller keskustelivat mielenterveys ja emotionaaliset ja fyysiset haasteet, joita he ovat kohdanneet elämässään ESPN:n SportsCenterin sunnuntaiaamuna esityksessä.

Day, joka on aloittamassa viidettä kauttaan Buckeyesin ruorissa, hävisi. hänen isänsä teki itsemurhan, kun hän oli vain 8-vuotias, mutta piti tunteensa syvällä sisällään, kunnes vuonna 2018 suoritettu rekrytointimatka kouluun, joka oli juuri kokenut seitsemännen itsemurhan samana vuonna, pakotti hänet kohtaamaan tuskansa.

“Muistan vain hänen sanoneen minulle puhelimessa: ‘Tämän on lopetettava. Meidän on mentävä tämän asian edellä. Tämä on kriisi”, Dayn vaimo Christina Day sanoi.

The Days teki myöhemmin yhteistyötä Nationwide Children’s Hospitalin kanssa perustaakseen Christina and Ryan Dayn lasten ja nuorten mielentietoisuuden rahaston, joka auttaa lisäämään tietoisuutta, lisäämään koulutusmahdollisuuksia ja innostamaan mielenterveyden edistämistä.

Buckeyes lisäsi jalkapallohenkilökuntaansa myös neljä kokopäiväistä mielenterveysalan ammattilaista, mukaan lukien kaksi psykologia ja kaksi urheiluneuvojaa.

“Tiesin, että päivä oli tärkeä hän lopetti harjoittelun harjoitusleirin aikana esitelläkseen meidät”, tohtori Candice Williams sanoi.

Williamsilla oli sitten kriittinen rooli Millerin elämässä, kun hän lähestyi Dayta kausi 2021 edeltävinä päivinä ja kertoi, että hänellä oli itsemurha-ajatuksia, joita hän on ollut tekemisissä 8-vuotiaasta asti. , samoin.

“Ajattelin vain: ‘No, näin varmaan kaikki ajattelevat.’ Jos minulla olisi ase, en luultavasti olisi täällä”, sanoi Miller, joka myönsi vetäneensä verta käsivarsiensa ja kaulaansa laatikkoleikkurilla, jota hän käytti suunnitteluprojekteissa. “Olen hyvin kiitollinen siitä, etten viillyttänyt itseäni tarpeeksi syvälle siihen, mistä oli mahdotonta toipua.”

Miller selitti, kuinka oli helpompi keskustella tunteistaan ​​Dayn kanssa, koska Ohio Staten päävalmentaja on ollut avoin omista kokemuksistaan.

“Se antoi hänelle kyvyn reagoida nopeasti ja olla ujo siitä, olla hämmentynyt siitä, olla vähättelevä sen suhteen”, sanoi Miller ilmoitti jäävänsä eläkkeelle maaliskuussa. ”Joskus kyse on elämästä ja kuolemasta. Rakenne, jossa on valmentaja, kuten Coach Day, joka on vastaanottavainen, ja mielenterveyshenkilöstön kaltainen henkilökunta ja Ohion osavaltiossa käytössä olevat asiat pelasti ehdottomasti henkeni.”

Mille Daylle lisäsi: “Luulen, että johtajana, kun osoitat haavoittuvuutta, otat yhteyttä kaikkiin ja osoitat, että se on OK. Jos jaan tarinani ja olen valmis jakamaan joitain henkilökohtaisia ​​ajatuksia, he ovat ehkä halukkaampia tekemään niin.”

—–

Vieritä kohtaan Jatka

Muista tutustua uusiin ilmoitustauluihimme, Buckeye-foorumiin. Haluaisimme saada sinut osallistumaan keskusteluun kauden aikana.

—–

Saatat pitää myös:

Lähtölaskenta 2022: Ohio State Routs Iowa, 83-21

2023 Cincinnati Winton Woods CB Jermaine Mathews virallisen vierailun

Ohio State myy osia Old Ohio Stadiumin turvetta

Lähtölaskenta vuoden 2022 alkuun: Ohio State Overwhelms Drake, 85-7

2023 Baylor QB Commit Austin Novosad tekee virallisen vierailun Ohion osavaltioon

Katso, kun entinen Ohio State QB Justin Fields juoksi kotiin Wrigley Fieldillä

—–

Muista pysyä BuckeyesNow’ssa koko ajan!

Liity BuckeyesNow-yhteisöön !
Tilaa BuckeyesNow YouTube-kanava
Seuraa Andrew’ta Twitterissä: @AndrewMLindSeuraa BuckeyesNow’ta Twitterissä: @BuckeyesNowSI

Kuten ja seuraa BuckeyesNow’ta Facebookissa!

Ilmainen vaihtoehto Facebookille
Ilmainen vaihtoehto Instagramille
Ilmainen vaihtoehto Twitterille

Jaa somessa!

0Shares
0 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.