Newcastle United haluaa Nick Popen – Sky Sportsin

Newcastle United haluaa Nick Popen – Sky Sportsin

Urheilu
Ilmainen Internet-Kuvagalleria suomalaisille
Ilmainen videonjakopalvelu suomalaisille

Sky Sportsin mukaan Nick Pope on Newcastle Unitedin kohde.

lähetystoiminnan harjoittaja sanoo, että heidän tietonsa on, että Newcastle United yrittää ostaa Burnleyn maalivahtia.

Nick Pope haluaa lähteä Turf Moorista jatkaakseen Valioliigan jalkapallon pelaamista JA auttaakseen varmistamaan, että hän on lentokoneessa Qatariin, kun Englannin joukkue lähtee marraskuun MM-finaaliin.

Jälkeen urallaan liigan ulkopuolisissa ja alemman jalkapalloliigaseuroissa, Nick Pope sai suuren mahdollisuuden vuonna 2016.

Maalivahti ei koskaan katsonut taaksepäin ja hänestä tuli ensimmäinen valinta kaikilla neljällä viimeisellä kaudella Valioliigassa.

Putoamisesta huolimatta kymmenen Valioliigaseuraa päästi enemmän maaleja kuin Nick Pope ja Burnley, mukaan lukien Manchester United, Leicester City ja…Newcastle United .

Nyt 30-vuotias, ei ole yllätys, että Nick Pope haluaa epätoivoisesti pysyä korkeimmalla tasolla. Huolimatta putoamisesta Burnleysta, maalivahti oli Englannin viimeaikaisessa joukkueessa ja penkillä kaikissa neljässä Nations League -ottelussa tässä kuussa. Hän aloitti Englannissa vasta maaliskuussa 2022, kun hän piti puhtaan pelin Norsunluurannikon 3-0-voitossa.

Sky Sports -raportti – 16. kesäkuuta 2022:

‘Newcastle on kiinnostunut hankkimaan Burnleyn maalivahti Nick Popen tänä kesänä, sillä Englannin maajoukkueen pelaaja haluaa pysyä Valioliigassa.

30-vuotias pelaaja on yksi niistä pelaajista, jotka todennäköisesti jättävät Burnleyn tänä kesänä putoamisen jälkeen. mestaruus.

On selvää, että paavi haluaa pysyä kärkijoukossa katso hänen Englannin paikkaansa Qatarin MM-kisoissa tänä talvena.

Newcastle pomo Eddie Howe haluaa vahvistaa maalivahtivaihtoehtojaan Manchester Unitedin laukauksensyötön Dean Hendersonin kanssa.

Mutta 25-vuotias mies liittyy Nottingham Forestiin kauden mittaisella lainalla 20 miljoonan punnan optiolla ostaa.’

Jos haluat esiintyäksesi The Magissa, lähetä artikkelisi osoitteeseen

Ilmainen vaihtoehto Facebookille
Ilmainen vaihtoehto Instagramille
Ilmainen vaihtoehto Twitterille

Jaa somessa!

0Shares
0 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.