MRM Health raportoi prekliiniset tulokset, joissa näkyy 9-kannan bakteerikonsortio, viivästyttää alkoholittomien rasvamaksasairauksien etenemistä ja maksafibroosia, Business News

MRM Health raportoi prekliiniset tulokset, joissa näkyy 9-kannan bakteerikonsortio, viivästyttää alkoholittomien rasvamaksasairauksien etenemistä ja maksafibroosia, Business News

Terveys
Ilmainen Internet-Kuvagalleria suomalaisille
Ilmainen videonjakopalvelu suomalaisille

GHENT, Belgia, 7. kesäkuuta 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — MRM Health, kliinisen vaiheen biolääkeyhtiö, joka kehittää seuraavan sukupolven elävien mikrobiomikonsortioiden terapeuttisia aineita, ilmoittaa julkaisevansa prekliinisen tutkimuksen, joka liittyy sen toimintaan. meneillään oleva alkoholiton rasvamaksatauti (NAFLD) -ohjelma, jossa on 9-kannan elävien bakteerien yhteenliittymä, joka perustuu sen patentoidulle ja ainutlaatuiselle CORAL® -alustateknologialle.

Tutkimus tehtiin yhteistyössä johtavien asiantuntijoiden laboratorion Dr. Salvador Augustin (MD) ja tohtori Maria Martell Vall d’Hebronin yliopistollisen sairaalan (Barcelona, ​​Espanja) sisätautien osaston maksayksiköstä. Työ osoittaa, että 9 rationaalisesti valitun suoliston kommensaalikannan elävä bakteerikonsortio pystyi parantamaan portaalihypertensiota, insuliinisignalointia ja NAFLD-aktiivisuuspisteitä histopatologiassa ja estämään fibroosin kehittymisen kahdessa erilaisessa alkoholittoman steatohepatiitin (NASH) in vivo -sairausmallissa. . Bakteerikonsortio paransi myös endoteelin toimintaa ja tasapainotti suoliston mikrobiomia sairausmalleissa.

NAFLD ja sen progressiivinen muoto NASH on metabolisen oireyhtymän ilmentymä maksassa. ja sen esiintyvyys kasvaa nopeasti, ja noin 20–30 % aikuisväestöstä kärsii NAFLD:stä. NAFLD:n eteneminen NASH:ksi ja kirroosiksi muuttuu peruuttamattomaksi, mutta toistaiseksi ei ole saatavilla rekisteröityä hoitoa. Hyödyntämällä läpimurto CORAL® -alustaa MRM Health tunnisti ja kehitti 9-kannan bakteerikonsortion, joka perustuu NAFLD:hen liittyvien toimintamekanismien yhdistelmään.

“Nämä prekliiniset tulokset ovat erittäin tärkeitä, koska NASH- tai portaalihypertensioon ei ole toistaiseksi olemassa hyväksyttyjä hoitoja ja kenttä tarvitsee kipeästi uusia lähestymistapoja”, kommentoi tohtori Maria Martell “Mikrobiopohjainen suoli-maksa-akselin manipulointi voi tarjota täysin uudenlaisen NASH-hoitostrategian, ja sillä on paljon lupauksia koko maksasairauden kirjolle.”

“Uskomme elävien bakteerien yhteenliittymän heillä on muutospotentiaalia aineenvaihdunta- ja maksasairauksiin”, sanoi Nigel Horscroft, D.Phil., MRM Healthin tieteellinen johtaja. “Nämä MRM Healthin tutkijoiden ja akateemisen kumppanimme viimeaikaiset edistysaskeleet korostavat CORAL® -alustamme kautta kehitettyjen elävien bioterapeuttisten tuotteiden potentiaalia vaikuttaa vakaviin sairauksiin, mukaan lukien NASH ja haavainen paksusuolitulehdus (UC). ), johon olemassa olevilla hoitomuodoilla on ollut vain vähän vaikutusta.”

Tulokset esitellään myös julisteena International Liver Congress 2022 -tapahtumassa Lontoossa (Iso-Britannia) kesäkuussa 22-26, 2022.

Julkaisu: Pinheiro et al. 2022, Biomedicines, A Nine-Strain Bakterial Consortium parantaa portaalin hypertensiota ja insuliinisignaaleja ja viivästyttää NAFLD:n etenemistä in vivo (https://www.mdpi.com/2227-9059/10/5/1191#)

Tietoja MRM Healthista

MRM Health NV, Gent, Belgia, on biolääkealan yritys, joka on keskittynyt kehittämään seuraavan sukupolven optimoituja konsortioterapeuttisia lääkkeitä, jotka perustuvat ihmisen mikrobiomiin. Yritys on rakentanut monipuolisen putkilinjan patentoidulla CORAL® alustallaan suunnitella, optimoida ja valmistaa bakteerikonsortioita yhtenä lääkeaineena. Sen edistynein ohjelma MH002 on 6 rationaalisesti valitun ja hyvin karakterisoidun kommensaalikannan optimoitu konsortio. MH002:ta tutkitaan parhaillaan vaiheen 1b/2a tutkimuksessa potilailla, joilla on lievä tai keskivaikea haavainen paksusuolitulehdus, ja toinen kliininen tutkimus on käynnistymässä. Lisäkehitykseen kuuluvat prekliiniset ohjelmat Parkinsonin taudissa, prekliiniset ohjelmat tyypin 2 diabeteksessa ja NAFLD:ssä (molemmat yhteistyössä IFF Nutrition Biosciencesin, aiemmin DuPont, kanssa) sekä autoimmuunisairauksien, mukaan lukien spondyloartriitin, tutkimusohjelma.

Tietoja CORAL®

MRM Healthin erottuva CORAL® -alusta hyödyntää bioinformatiikkaohjattua ihmisen sisäistä löytömoottoria yhdistettynä läpimurtoon optimoinnissa ja konsortioiden valmistus yksittäisenä lääkeaineena. Patentoitu konsortioiden optimointitekniikka mahdollistaa seuraavan sukupolven konsortioiden terapeuttisten lääkkeiden kehittämisen, joilla on nopeampi vaikutus ja lisääntynyt teho ja kestävyys. Mullistava skaalautuva, vankka ja standardoitu cGMP-yhteensopivien konsortioiden valmistustekniikka mahdollistaa kokonaisten terapeuttisten konsortioiden valmistamisen yhtenä lääkeaineena yhdessä valmistusprosessissa, joka ylittää huomattavasti nykyiset lähestymistavat nopeuden, vähentyneen monimutkaisuuden, paremman kestävyyden ja alhaisempien kustannusten suhteen.

Saat lisätietoja:

Dr Sam Possemiers – toimitusjohtaja

Christiane Verhaegen – talousjohtaja
Puhelin: +32.9.277.08.50
info@mrmhealth.com

Ilmainen vaihtoehto Facebookille
Ilmainen vaihtoehto Instagramille
Ilmainen vaihtoehto Twitterille

Jaa somessa!

0Shares
0 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.