Microsoftin uusi kyberturvallisuuspalvelu yhdistää tekniikan ja ihmisten asiantuntijat

Microsoftin uusi kyberturvallisuuspalvelu yhdistää tekniikan ja ihmisten asiantuntijat

Tekniikka
Ilmainen Internet-Kuvagalleria suomalaisille
Ilmainen videonjakopalvelu suomalaisille

Microsoft on julkistanut joukon uusia hallittuja kyberturvallisuuspalveluita, jotka auttavat asiakkaita torjumaan haittaohjelmia ja muita uhkia jatkuvan kyberturvallisuustaitojen kriisin keskellä.

Microsoft on luonut uuden kattohallinnan palvelukategorian nimeltä Microsoft Security Experts, joka koostuu “ihmisvetoisista” palveluista ja koneoppimisesta auttaakseen asiakkaita saavuttamaan tietoturva-, vaatimustenmukaisuus-, identiteetti-, yksityisyys- ja tuottavuustavoitteet.

“Security Experts yhdistää asiantuntijoiden kouluttaman teknologian ihmisten johtamiin palveluihin auttaakseen organisaatioita saavuttamaan turvallisempia, vaatimustenmukaisempia ja tuottavampia tuloksia”, se sanoi viestissä, jossa selitetään uutta tarjontaa.

Uutta tässä ryhmässä on Microsoft Defender Experts for Hunting, palvelu, joka auttaa asiakkaita etsimään uhkia yhdistämällä Microsoft Defenderin, Office 365:n, pilvisovellusten ja identiteetin tietoja. Microsoft sanoo, että sen asiantuntijat tutkivat havainnot ja välittävät asiayhteyteen liittyviä hälytystietoja ja ohjeita asiakkaille.

Uutta on myös Microsoft Defender Experts for XDR, joka viittaa useiden kyberturvallisuusyritysten tarjoamaan hallinnoituun laajennettuun tunnistus- ja vastauspalveluluokkaan (XDR). XDR-palvelu kerää dataa päätepisteistä, pilviinfrastruktuurista ja verkoista nopeuttaakseen tutkimuksia, uhkien etsintää ja vasteaikoja.

Microsoftin Defender Experts for XDR lupaa havaita ja vastata päätepisteiden sähköpostiin, dataan, pilvisovelluksia ja identiteettiä varten. Palvelun hallittu osa tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden nopeasti havaita, analysoida, tutkia ja vastata uhkiin sähköpostin, palvelujen, identiteetin ja pilvisovellusten välillä.

Defender Experts for XDR siirtyy esikatseluun syksyllä 2022 Microsoftin mukaan.

Microsoft julkaisee myös Microsoft Security Services for Enterprisen, “high-touch”-palvelun. , omistettu hallittu palvelu yritysasiakkaille, joka yhdistää uhkien metsästyksen ja hallitun XDR:n käyttämällä Microsoftin tietoturvatietojen ja tapahtumien hallintaa (SIEM) ja XDR:ää kaikkien pilviympäristöjen ja alustojen suojaamiseen.

Kolme uutta hallitun palvelun tietoturvatuotetta yhdistävät olemassa olevat palvelut, kuten Microsoftin tietoturvapalvelut tapaturmien reagointia varten ja sen modernisointipalvelut.

Yhtiö toivoo, että yrityksissä, joilla on vaikeuksia täyttää kyberturvallisuusrooleja, ottavat sen hallinnoimat tietoturvapalvelut käyttöön. Microsoft arvioi viime vuonna, että Yhdysvalloissa oli yli 460 000 avointa kyberturvaroolia, mikä vastaa 6 % kaikista täyttämättömistä työpaikoista maassa.

Microsoft sanoo, että se työllistää yli 8 500 tietoturva-ammattilaista ja investoi 20 miljardia dollaria tietoturvaan seuraavien viiden vuoden aikana. Se seuraa aktiivisesti yli 35 kiristysohjelmaryhmää ja 250 ainutlaatuista uhkatoimijaa.

Ilmainen vaihtoehto Facebookille
Ilmainen vaihtoehto Instagramille
Ilmainen vaihtoehto Twitterille

Jaa somessa!

0Shares
0 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.