Microsoft asetti päivämäärän vuoden 2022 Xbox- ja Bethesda Games Showcase -esittelyille

Microsoft asetti päivämäärän vuoden 2022 Xbox- ja Bethesda Games Showcase -esittelyille

Tekniikka
Ilmainen Internet-Kuvagalleria suomalaisille
Ilmainen videonjakopalvelu suomalaisille

Jos napsautat linkkiä ja teet ostoksen, voimme saada pienen palkkion. Lue toimituskäytäntömme.

Näemmekö vihdoin Starfieldin toiminnassa?

Tämän vuoden Xbox- ja Bethesda Games Showcase järjestetään verkossa 12. kesäkuuta, Microsoft ilmoitti tänään Xbox Wiren kautta. Ilmoituksen yksityiskohdat ovat tällä hetkellä kevyitä, kuten voit odottaa, mutta lupauksena on “monipuolinen pelivalikoima tulossa pian Xbox-ekosysteemiin, mukaan lukien tulevat Game Pass -julkaisut Xboxille ja PC:lle”. Henkilökohtaisesti toivon, että näemme ensimmäisen varsinaisen pelikuvamme Starfieldistä, koska se julkaistaan ​​melkein viiden kuukauden kuluttua siitä päivästä. Myös kehitysprojekteissa, kuten Playground Gamesin seuraava Fable ja Undead Labsin State of Decay 3, saattaa vihdoinkin tapahtua liikettä. Tässä toivotaan!

On paljon vaihtoehtoja, mitä muuta Xbox Game Studios ja Bethesda voisivat esitellä kesäkuussa. Obsidian jatkaa edelleen Pillars Of Eternity -universumiin sijoittuvaa ensimmäisen persoonan roolipeliään, Avowedia, yhdessä The Outer Worlds 2:n kanssa. The Initiative ja Crystal Dynamics käynnistävät uudelleen Perfect Darkin, joten se saattaa hiipiä sisään – vaikka otetaan huomioon viimeaikainen massa lähdöt, tämä saattaa vaatia hieman kauemmin uunissa kaiken huomion. Voisimmeko edes kuulla vahvistusta Fallout: New Vegas 2:sta? Game Pass for PC, joka toimisi kunnolla Steam Deckissä, olisi mukavaa. Mieleni on tukossa mahdollisuuksista.

Mitä muuta meillä on tämän bingokortin alla? Uusi Forza Motorsport, tarkista. Halo Infinite tavaraa, ai niin. Ehkä toinen Wolfenstein? Jotkut Sea Of Thieves -päivitykset, okei sitten. Ei varmaan The Elder Scrolls 6. Mitä te, hyvät lukijat, haluatte nähdä Phil Spencerin ja Todd Howardin osoittavan innostuneesti käsiään lavalla? Rukoile jumaliasi, ettei se ole Fallouts 5–75 elvytetyssä Bethesda Launcherissa. Toivon todella, että koko asia on vain useita outoja paljastuksia uutuuksista Xbox-ohjaimista, kuten tämän viikon tartanista.

Voit kuunnella Xbox- ja Bethesda Games Showcase -streamia YouTubessa ja Twitchissä sunnuntaina 12. kesäkuuta klo 10.00 PDT/18.00 BST/19.00 CEST. Pue koomisen suuri vihreä vaahtomuovikäsi ja/tai Dragonborn-kypärä koko ajaksi, jos niin haluat.

 • Lisää uutisia
 • Graham Smith

   Graham Smith

   42 minuuttia sitten

   • Viimeisimmät artikkelit

   • Graham Smith

  • Graham Smith

   42 minuuttia sitten

  • Vain tukijat
  • Olemme keskustelleet, ja mielestämme sinun pitäisi käyttää vaatteita

   Täydellinen sattuma, mutta myymme joitain vaatteet

  Ilmainen vaihtoehto Facebookille
  Ilmainen vaihtoehto Instagramille
  Ilmainen vaihtoehto Twitterille

  Jaa somessa!

  0Shares
  0 0