Katso: Klay Thompson saapui Warriors-Nuggets Game 2:een eeppisellä tavalla

Katso: Klay Thompson saapui Warriors-Nuggets Game 2:een eeppisellä tavalla

Muoti
Ilmainen Internet-Kuvagalleria suomalaisille
Ilmainen videonjakopalvelu suomalaisille

Huhtikuu 16, 2022; San Francisco, Kalifornia, USA; Golden State Warriorsin vartija Klay Thompson (11) huijaa palloa lämmittelyissä ennen ottelua yhdessä vuoden 2022 NBA:n pudotuspeleistä Denver Nuggetsia vastaan ​​Chase Centerissä. Pakollinen luotto: Cary Edmondson-USA TODAY Sports

Golden State Warriors -tähti Klay Thompson löysi ainutlaatuisen tavan saada huomiota, kun hän ilmestyi otteluun Denver Nuggetsia vastaan.

On aina hauskaa nähdä NBA-pelaajia peleihin ainutlaatuisilla ja hauskoilla tavoilla. Monille ennen peliä on tullut perinne esiintyä hieman omituisissa ja samalla viihdyttävissä asuissa. Golden State Warriors -tähti Klay Thompson on löytänyt uuden tavan saada ihmiset kiinnittämään huomiota siihen, miten hän esiintyy peleissä.

Thompson tarvitsi vain siisti, hieno pyörä ja mahdollisuus ajaa kyseisellä pyörällä sisätiloissa. No, tämä on olettaen, että pysäköintihallit todella lasketaan omaavan “sisäalueen”.

Mistä tahansa syystä, Thompson, sen sijaan, että ne ilmestyisivät paikalle. jossain ylisuuressa villapaidassa tai jonkinlaisessa absurdissa puvussa, sai huomiota viihdyttävällä ja yksinkertaisella tavalla. Hänen täytyi vain navigoida parkkihallin liikenteessä erittäin sujuvasti, pysäköidä pyöränsä varovasti ja päästä sitten stadionille Warriorsin otteluun Denver Nuggetsia vastaan.

Katso!

Klay Thompson ilmestyy Golden State Warriors -peliin liukumalla pyörällä

Ja hei, kanssa bensahinnat sellaisina kuin ne ovat, kuka voi todella syyttää Thompsonia tästä uudesta ja tehokkaasta tavasta parantaa hänen työmatkaansa leikatakseen joitain kuluja, jotka hänen muuten joutuisi maksamaan.

Pyöräily töihin mennessä on loistava tapa treenata, ehkä yrittää tulla hieman terveemmäksi ja samalla säästää rahaa. Pyörät ovat selvästi polttoainetehokkaampia kuin mikään auto tai kuorma-auto koskaan voisi olla. On selvää, että tämä kaikki on vain todiste siitä, että NBA-tähdet todella ovat samanlaisia ​​kuin sinä ja minä.

Ilmainen vaihtoehto Facebookille
Ilmainen vaihtoehto Instagramille
Ilmainen vaihtoehto Twitterille

Jaa somessa!

0Shares
0 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.