Kaksi GTA-sairaalaa ei aio poistaa Muzzon sukunimeä

Kaksi GTA-sairaalaa ei aio poistaa Muzzon sukunimeä

Pelit
Ilmainen Internet-Kuvagalleria suomalaisille
Ilmainen videonjakopalvelu suomalaisille

Kaksi sairaalaa, jotka ovat saaneet lahjoituksia Marco Muzzon, rattijuoppoilijan perheeltä, joka tappoi kolme lasta ja heidän isoisänsä vuonna 2015 kolarissa, sanovat, etteivät ne poista hänen perheen nimeä laitoksistaan.

Muzzo-nimen poistaminen alueelta kasvaa, sillä Neville-Laken perhe, joka menetti kolme lasta kolarissa seitsemän vuotta sitten, kohtaa uuden tragedian aallon. Maanantaina lasten isä Edward Lake kuoli.

”Marco Muzzo on vastuussa viiden ihmisen kuolemasta, mukaan lukien kolme lasta rattijuopumuksesta. Hänen perhettään ei pitäisi kunnioittaa rakennuksilla, joissa on heidän nimensä”, sanoi ontarilainen Barbara-Ann Smith, joka aloitti vetoomuksen, joka on kerännyt yli 3 000 allekirjoitusta alle 24 tunnissa.

Mackenzie Health ja SickKids Foundation, joka liittyy sairaiden lasten sairaalaan, molemmat kertoivat erikseen CTV News Torontolle, etteivät he aio poistaa Muzzo-sukunimeä sairaaloistaan.

Mackenzie Healthin tiedottaja myönsi valtavuuden. perheen menetyksestä ja tragediaa seuranneesta julkisesta reaktiosta tiistaina antamassaan lausunnossa.

”Ymmärrämme voimakkaat tunteet, joita ihmiset ovat ilmaisseet sairaalassamme näytettyyn tunnustukseen liittyen, ja hyväksymme ja kunnioita heidän huolenaiheitaan”, Mackenzie Healthin tiedottaja sanoi.

He sanoivat kuitenkin, ettei sairaalalla ole suunnitelmaa poistaa perheen nimeä laitoksestaan. Tämä johtuu De Gasperisin ja Muzzon perheiden yhteisestä 15 miljoonan dollarin lahjoituksesta vuonna 2017 uuden Cortellucci Vaughan -sairaalan rakentamiseen. Heidän lahjoituksensa tuli samaan aikaan, kun Marco Muzzo oli vankilassa vuoden 2015 onnettomuuden jälkeen.

“Meillä ei ole suunnitelmia poistaa rakennuksen kylttejä, koska se tunnustaa perheen pitkän hyväntekeväisyyshistorian , mukaan lukien monet anteliaat lahjoitukset Mackenzie Healthille. Heidän panoksensa auttoivat rakentamaan poikkeuksellisen terveydenhuoltolaitoksen yhteisölle, ja olemme siitä erittäin kiitollisia.”

Rinnakkaisessa vastauksessa SickKids myönsi “käsittämättömän surun”, jota Neville-Laken perhe käy läpi. .

“Vuonna 2006 Muzzon perhesäätiö lahjoitti SickKids Foundation -säätiölle toimintahuoneiden kunnostusprojektimme tueksi, ja läheiseen käytävään asetettiin lahjasta kertova pieni kyltti”, SickKids Foundationin tiedottaja. Sandra Chiovittit sanoi.

“Tällä hetkellä ei ole tarkoitus muuttaa tätä luovuttajan tunnustamista.”

Sillä välin Smith sanoi aloittaneensa vetoomuksen maanantai-iltana kuultuaan Edwardin kuolemasta, koska hän ei voinut kuvitella hänen vaimonsa kävelevän sairaalan läpi ja näkevän Muzzo-nimen seinällä.

“En voi edes kuvitella”, hän sanoi.

“Jos olet todella filantrooppi oikeasta paikasta, et tarvitse nimeäsi rakennuksessa tehdäksesi sen.”

Ilmainen vaihtoehto Facebookille
Ilmainen vaihtoehto Instagramille
Ilmainen vaihtoehto Twitterille

Jaa somessa!

0Shares
0 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.