Google Maps Street View saa historiallisen selaamisen Androidilla ja iOS:llä, Studio-työkalulla ja kompaktikameralla

Google Maps Street View saa historiallisen selaamisen Androidilla ja iOS:llä, Studio-työkalulla ja kompaktikameralla

Tekniikka
Ilmainen Internet-Kuvagalleria suomalaisille
Ilmainen videonjakopalvelu suomalaisille

Street View’n 15-vuotisjuhlan kunniaksi Google Maps julkaisee joukon ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden tarkastella historiallisia tietoja Android- ja iOS-laitteissa, sekä uuden kamerajärjestelmän.

)Google Mapsin verkkoversio esitteli mahdollisuuden nähdä vanhempia Street View -kaappauksia vuonna 2014. Tämä ominaisuus “matkustaa ajassa taaksepäin” on nyt tulossa Android- ja iOS-sovelluksiin. Käynnistyksen yhteydessä näkyviin tulee “Katso lisää päivämääriä” -painike, joka avaa karusellin kyseisen sijainnin vanhoista kaappauksista. Street View -kuvat voivat ulottua aina vuoteen 2007 asti, ja tämä historiallinen selausominaisuus otetaan käyttöön mobiilissa Google Mapsissa tänään.

Sillä välin Google esitteli Street View Studion, jonka avulla voit “julkaista 360 asteen kuvasarjoja nopeasti ja massana”. Työkalun avulla voit ladata 360 asteen videoita ja esikatsella niitä ennen sen tekemistä. Voit suodattaa tiedostonimen, sijainnin ja käsittelyn tilan mukaan ja vastaanottaa selaimen ilmoituksia valmistumisen jälkeen.

Lähetä, hallinnoi ja seuraa Street View -sisältöäsi helposti. Rentoudu työskennellessämme.

Muita syntymäpäivän kunniaksi kuluttajille tehtyjä päivityksiä ovat maps.google.com-sivuston Pegman, jossa on syntymäpäivähattu ja ilmapalloja. Street View -auto on käytettävissä navigointikuvakkeena ajon aikana.

Noista ajoneuvoista puheen ollen Google “pilotoi” Street View -kameraa, joka on huomattavasti pienempi kuin mikään aikaisempi. Tämä erittäin kuljetettava järjestelmä painaa alle 15 kiloa ja on yrityksen mukaan “suunnilleen kotikissan kokoinen”.

Tämä tarkoittaa, että se voidaan lähettää minne tahansa. Tämä on erityisen kätevää, kun teemme yhteistyötä kumppaneiden kanssa ympäri maailmaa vangitaksemme kuvia perinteisesti alikartattuista alueista, kuten Amazonin viidakosta.

Tämä uusi kamera on modulaarinen. Google lisää “komponentit, kuten lidar – laserskannerit – keräämään kuvia, joissa on vielä hyödyllisempiä yksityiskohtia, kuten kaistamerkintöjä tai kuoppia”. Lopuksi se voidaan kiinnittää mihin tahansa autoon, jossa on kattoteline ja ohjata mobiililaitteesta (verrattuna erikoisautoon ja monimutkaisiin prosessointilaitteisiin). Se julkaistaan ​​kokonaan ensi vuonna ja parantaa edelleen ominaisuuksia, kuten Live View AR -navigointia.

Nykyinen vs. tuleva

Tämä joustavuus helpottaa kumppaneiden keräämistä kaikkialla maailmassa ja antaa meille mahdollisuuden tutkia kestävämpiä ratkaisuja nykyiseen autokantaamme – kuten ladattavat hybridit tai täyssähköajoneuvot. . Alat nähdä uutta kameraamme hauskoissa Googlen väreissä ikonisten Street View -autojemme ja vaeltajamme rinnalla ensi vuonna.

Lisää Google Mapsissa:

    Google Maps tuo uuden “immersiivisen näkymän” valituista kaupungeista, Livenä View’n AR muille sovelluksille

  • Parempi ARCore-syvyyden ja liikkeen seuranta tulossa Pixel 6:een ja Google Mapsin Live Viewiin
  • Mapsin beta testaa ensisijaisia ​​liikennemuotoja reittiohjeiden käyttöliittymässä

    FTC: Käytämme tuloja tuottavia automaattisia affiliate-linkkejä. Lisää.    Katso lisää uutisia 9to5Googlesta YouTubessa:

Ilmainen vaihtoehto Facebookille
Ilmainen vaihtoehto Instagramille
Ilmainen vaihtoehto Twitterille

Jaa somessa!

0Shares
0 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.