Djed Spence: Tottenham neuvottelee pitkälle laitapuolustajan hankkimisesta Middlesbroughista |  Siirtokeskuksen uutiset |  Sky Sports

Djed Spence: Tottenham neuvottelee pitkälle laitapuolustajan hankkimisesta Middlesbroughista | Siirtokeskuksen uutiset | Sky Sports

Urheilu
Ilmainen Internet-Kuvagalleria suomalaisille
Ilmainen videonjakopalvelu suomalaisille

Tottenham neuvottelee pitkälle Djed Spencen hankkimisesta Middlesbrough’sta.

Spurs on yksi eturivistä 21-vuotiaan Spencen kanssa, joka auttoi Nottingham Forestia pääsemään Valioliigaan. ollessaan lainassa viime kaudella.

Tottenham haluaa nähdä muita kilpailuja vahvistaakseen laitapuolustajaa, ja päätös hänen tulevaisuudestaan ​​voi tulla lähipäivinä, kun hän palaa Englannista Under -21 velvollisuus.

Seura tietää, että heidän on lisättävä kotimaisten pelaajiensa luetteloon.

    • Siirtokeskus LIVE! | Paper Talk
  • Viisikymmentä pelaajaa, jotka voisivat siirtää tämän kesä
  • Jalkapalloa suorina lähetyksinä Sky Sportsissa
  • | Hanki Sky SportsLataa Sky Sports -sovellus

Spurs on jo tehnyt kaksi odotetusta kuudesta tai seitsemästä hankinnastaan ​​tänä kesänä Ivanissa Perisic ja Fraser Forster.

Käytä Chrome-selainta helpomman videosoittimen saamiseksi

George Elek ja Ali Maxwell Not The Top 20 -podcastista arvioivat Nottingham Forestin Djed Spencen yhdeksi 21 alle 21-vuotiaiden tähdestä EFL:ssä

Spurs neuvottelee Bastonista

Tottenham on Neuvottelevat jo Inter Milanin kanssa Italian kansainvälisen sopimuksen allekirjoittamisesta viimeinen keskuspuolustaja Alessandro Bastoni, joka pelasi Antonio Conten johdolla San Sirossa.

Vasenjalkainen keskuspuolustaja on pelannut Serie A:ssa vuodesta 2017 ja pelannut seurassa 44 ottelua. kaudella 2021/22, kun he menettivät liigan mestaruuden lähinaapuri AC Milanille.

Bastoni, 23, on ansainnut maansa maajoukkueessa 14 maaottelua, mukaan lukien molemmat Nations League -ottelut tällä viikolla vastaan. Saksa ja Unkari.

Hän kuului vuoden Serie A -joukkueeseen kaudella 2020/21, kun nykyinen Spursin pomo Conte johti Interin liigan mestaruuteen, jonka aikana hän jätti väliin vain viisi peliä. kampanjasta.

Conte ja Tottenhamin urheilujohtaja Fabio Paratici haluavat saada mahdollisimman suuren osan siirtoliiketoiminnastaan ​​valmiiksi ennen esikautta.

Mihin sijoituksiin Tottenham on kohdistettu?

Sky Sports Newsin Paul Gilmour:

Seuraa uutiset siitä, että Tottenham on sijoittanut 150 miljoonaa puntaa osakerahastoja klubiin, Spurs tukee selvästi Antonio Contea siirtomarkkinoilla tänä kesänä.

He ovat kohdistaneet useita paikkoja, mukaan lukien maalivahti, keskuspuolustaja ja laitahyökkääjä. -puolustaja, keskikenttäpelaaja ja hyökkääjä. Spurs on jo tehnyt kaksi odotetusta kuudesta tai seitsemästä hankinnasta tänä kesänä Ivan Perisicissä ja Fraser Forsterissa.

Conte haluaa lisää syvyyttä joukkueeseen, ja hän haluaa myös lisätä kokeneita pelaajia. äskettäin, kun Spurs tavoitti nuorempia pelaajia.

Jotkut seurassa ovat sitä mieltä, että se on epätarkka, etteivät he kuluttaneet aiemmin, mutta on tunnustus, että he eivät aina saaneet rekrytointia oikein.

Fabio Paratici ei voi tehdä virhettä seurassa tällä hetkellä. Rodrigo Bentancurin ja Dejan Kulusevskin lisäykset ovat antaneet uskoa, että he ovat vihdoin saaneet asiansa tällä alueella.

Pelaajien kyvyistä ja luonteesta tehdään paljon kotitehtäviä. Spurs hylkäsi äskettäin mahdollisuuden hankkia yksi lahjakas Valioliigan pelaaja, koska heidän tutkimuksensa osoittivat huolen, että hän voisi olla häiritsevä vaikutus.

Ilmainen vaihtoehto Facebookille
Ilmainen vaihtoehto Instagramille
Ilmainen vaihtoehto Twitterille

Jaa somessa!

0Shares
0 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.