AIFF:n kerrotaan palkkaavan astrologiatoimiston “motivoimaan” Intian joukkuetta ennen Aasian Cupin karsintaotteluita

AIFF:n kerrotaan palkkaavan astrologiatoimiston “motivoimaan” Intian joukkuetta ennen Aasian Cupin karsintaotteluita

Tiede
Ilmainen Internet-Kuvagalleria suomalaisille
Ilmainen videonjakopalvelu suomalaisille

All India Football Federation (AIFF) tuhlasi 16 000 000 rupiaa palkkatakseen astrologiatoimiston motivoimaan Intian miesten kansallispuoluetta ennen heidän äskettäin tehtyään. päättyi 2023 AFC Asian Cupin karsintaottelut.

Igor Stimacin joukkue saavutti suosikkinsa Aasian Cupin karsintaotteluissa ja voitti Kambodžan, Afganistanin ja Hongkongin pysyäkseen. lyömätön ja siten päästä vuoden 2023 Aasian Cupiin peräkkäin ensimmäistä kertaa historiansa aikana.

“Maajoukkueelle nimettiin motivaattori. Asian Cupista. Myöhemmin paljastui, että yritys, joka oli mukana, oli astrologinen yritys. Yksinkertaisesti sanottuna astrologi nimitettiin motivoimaan joukkuetta. Maksettiin valtavasti 16 000 rupiaa.” PTI väitti raportissaan.

Entinen Intian maalivahti Tanumoy Bose ei ollut kovin tyytyväinen AIFF:n tällaiseen askeleen ja löi liittoa. naurunalaiseksi ryhtymisestä.

“Aikana, jolloin AIFF epäonnistui toistuvasti järjestämään kunnollisia nuorisoliigoja ja monet arvostetut turnaukset joutuivat sulkemaan, tämänkaltaiset tapaukset pilaavat entisestään intialaisen jalkapallon kuvaa”, hän sanoi PTI:lle.

“CoA:n (joka johtaa ohjelmaa AIFF:ssa presidentti Praful Patelin jäädytyksen jälkeen) on mentävä syvälle tähän kauhistuttavaan tapaukseen ja ota selvää, ketkä kaikki ovat vastuussa sen takana. Monet huijaukset odottavat näkevänsä päivänvalon”, Bose lisäsi.

Ilmainen vaihtoehto Facebookille
Ilmainen vaihtoehto Instagramille
Ilmainen vaihtoehto Twitterille

Jaa somessa!

0Shares
0 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.