18 entistä NBA-pelaajaa pidätettiin väitetystä terveydenhuoltopetoksesta

18 entistä NBA-pelaajaa pidätettiin väitetystä terveydenhuoltopetoksesta

Urheilu
Ilmainen Internet-Kuvagalleria suomalaisille
Ilmainen videonjakopalvelu suomalaisille

Yli tusinaa entistä NBA -pelaajaa syytettiin maanantaina New Yorkin liittovaltion tuomioistuimessa sairausvakuutuspetosjärjestelmästä, johon liittyi liigan terveys- ja hyvinvointisuunnitelma, NBC Newsin mukaan. ” Tom Winter ja Jonathan Dienst.

Suuren tuomariston syytteen mukaan, jonka NBC News on saanut, vastaajat ovat osallistuneet järjestelmään, joka kestää vähintään Vuodesta 2017 noin vuoteen 2020, ja sen tarkoituksena oli huijata NBA: n etuusohjelma esittämällä vääriä korvaushakemuksia lääketieteellisistä ja hammaslääkäripalveluista, joita ei koskaan todellisuudessa suoritettu. Nämä petolliset väitteet olivat yhteensä noin 3,9 miljoonaa dollaria. Tästä vastaajat saivat noin 2,5 miljoonaa dollaria petollisia tuottoja.

Terrence Williams, Netsin vuoden 2009 luonnoksen numero 11, väitti järjestäneensä suunnitelman, johon kuului myös Muiden joukossa Sebastian Telfair, Darius Miles, Glen Davis, Shannon Brown, Will Bynum, Chris Douglas-Roberts, Jamario Moon ja Tony Allen.

Allenin vaimo, Desiree Allen, on ainoa nainen ja ei -pelaaja, jota syytetään syytteessä.

Milt Palacio, nykyinen Trail Blazersin apuvalmentaja, jätti joukkueen hallinnolliselle lomalle sen jälkeen, kun hän oli yksi 18 pidätetystä pelaajasta.

NBC News , Williams johti järjestelmää ja värväsi muita osallistumaan tarjoamalla heille vääriä laskuja tukeakseen vääriä terveyssuunnitelmaväitteitään.

Williamsia syytetään syytteessä siitä, että se on saanut vähintään 23 000 dollarin takautumismaksuja vastineeksi väärien asiakirjojen toimittamisesta. Hän väitti myös esiintyneensä yksilönä, joka käsitteli suunnitelmahakemuksia jossain vaiheessa.

“NBA: n ja National Basketball Players Associationin pelaajillemme tarjoamat etuussuunnitelmat ovat kriittisen tärkeitä heidän terveytensä ja Hyvinvointi koko pelaajauransa ja elämänsä aikana, mikä tekee näistä väitteistä erityisen masentavia “, NBA sanoi tiedotteessa. “Teemme täydessä yhteistyössä Yhdysvaltain asianajotoimiston kanssa tässä asiassa.”

Lisää NBA: n kattavuutta:
Luka Dončić Oppiko parhaalta
• Karl-Anthony Towns kertoo murheestaan ​​
• Lakersin suurin huolenaihe on ikä, ei sovi
• Miten minut leikattiin G -liigasta

Ilmainen vaihtoehto Facebookille
Ilmainen vaihtoehto Instagramille
Ilmainen vaihtoehto Twitterille

Jaa somessa!

0Shares
0 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.